Fotokonkurranse – Siste sjanse!

Premiene til fotokonkurransen har blitt funnet frem, og i dag er siste sjanse for å sende inn ditt bidrag! Ved å sende inn ditt bidrag er du med i trekningen av blant annet en Lynx snøscooterjakke, Ski-Doo fleece, BRP-solbriller og mye mer! Send inn ditt bidrag til konkurranse@rjacobsen.no!

bilde 1


Vi kjører i gang med fotokonkurranse!! Send inn bilde av deg med ditt BRP-kjøretøy (Ski-Doo, Lynx, Can-Am, Sea-Doo eller Spyder) til konkurranse@rjacobsen.no og du er med i trekningen av flotte premier! Legg ved navn og beskrivelse av bildet. Frist for innsending er 1 desember! Bidragene vil bli publisert på Facebook. Lykke til 🙂  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s