Nyheter i nettbutikken!

I dag fikk vi inn mange flotte nyheter for Can-Am 2015, og mer er på vei. Det som har kommet så langt kan du finne >her< i nettbutikken, eller så kan du jo alltids komme innom oss å ta en kopp kaffe.

Link til nyhetene:
http://rjacobsen.org/nettbutikk/#!//c/12070016/inview=product46530179&offset=0&sort=normal

Skjermbilde 2015-01-22 kl. 16.24.56

Enda en gladnyhet er at du får nå også får kjøpt olje og variatorreimer til din snøscooter i nettbutikken! Her har du muligheten til å velge “Henter selv” under leveringsalternativer, og vi vil da ha varene dine klar til du kjører forbi på vei til fjellet. Perfekt for de av dere som kanskje ikke rekker oss innen åpningstiden! Denne helgen får du 10% rabatt på helsyntetisk XPS olje ved å bruke rabattkoden “OLJE” ved utsjekk 🙂 Olje finner du her: http://rjacobsen.org/nettbutikk/#!/Oljer-variatorreimer-og-vedlikehold/c/12025506/offset=0&sort=normal

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.