Verksted midlertidig ute av drift!

Vi hadde en litt dramatisk ettermiddag på verkstedet vårt i går. Det oppsto en liten brann inne på kontoret, og takket være lukkede dører og vinduer fikk ikke denne utviklet seg, men lokalet ble fylt med røyk. Alt av kjøretøy var i orden, men måtte få seg en vask utover kvelden. Verkstedet kommer til å holde stengt i en liten periode fremover til vi får satt på plass alternative løsninger. Vil komme tilbake med nærmere beskjed om dette. Om du prøver å ringe til verkstedet på telefon er det dessverre lite svar å få da telefonen lå inne på kontoret. Ring oss heller på butikken, vi har vanlig åpningstid og er å treffe på tlf. 913 50 894 🙂

IMG_0426

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s