Ny avtale med landsdekkende entreprenør!

Som BRP-forhandler har vi på R. Jacobsen AS i Kongsvik fått gleden av å bli valgt som regional leverandør av snøscootere, 6X6 ATV-er samt biltilhengere for en stor, landsdekkende entreprenør. Avtalen har verdi i millionklassen, og startes i disse dager med levering av 3 stk. Lynx snøscootere og 3 stk. Can-am 6X6 ATV med belter og annet tilbehør, samt et antall biltilhengere med glassfiberkapell.
Vi tror kunden vår har valgt disse maskinene med bakgrunn i ønske om moderne, solide og driftsikre kjøretøy, et profesjonelt salgs- og serviceapparat samt riktig pris. Vi strekker oss langt for å holde våre kunder fornøyd, og er trygge på at vår høye servicegrad er noe som faktisk har betydning for kjøpere av snøscootere og ATV. Maskinene er under klargjøring i vårt nye og moderne verksted, og de første leveres i disse dager.
Vi gratulerer vår kunde med nye kjøretøy, og ser fram til fortsettelsen!
IMG_1636 IMG_1637

1 thought on “Ny avtale med landsdekkende entreprenør!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.