BRP Club Cyprus 2017

De som følger oss på sosiale medier har sikkert fått med seg at vi var på Kypros forrige uke for å teste og lære om nye Can-Am og Sea-Doo.

Den største nyheten fra Can-Am er en Outlander 6×6 i MAX utgave, altså med 2-seter. Denne vil leveres som 650, og registreres som traktor med maksfart på 60 km/t. Det vil være et begrenset antall i begynnelsen, så ta kontakt med oss om du er interessert.

Foto: Ann Karin Løvås

Enda en nyhet fra Can-Am er markedets første ATV med ABS. Disse vil registreres som traktor og være godkjent inntil 105 km/t! Dette er en veldig god nyhet for de som ønsker full ytelse på sin maskin! Man vil fortsatt ha mulighet til å kjøpe Can-Am uten ABS og da vil fartsbegrensningen være på 45 km/t eller 60 km/t. Can-Am øker også fokuset på sine Side-By-Side (SSV) og introduserer Maverick Trail. En ny Maverick-modell som er spesielt tilpasset for å passe i smale løyper. Med en bredde på 127 cm passer den alle løypene som tidligere har vært for smale for din SSV, samtidig som man beholder Mavericks høye kvalitet. Se videoen under for å få et innblikk i mulighetene du har med Maverick Trail.

 

Sea-Doo introduserer også mange nyheter denne sesongen. Blant annet kommer Sea-Doo SPARK TRIXX som 3-seter og i en ny farge.

Foto: Ann Karin Løvås

Videre lanserer Sea-Doo mange etterlengtede nyheter på sine største modeller. Det blir lansert et nytt, bredere og mer stabilt skrog. Se filmen under for å se hvor stabilt det er.

Sea-Doo kommer nå også med LinQ-fester som er velkjent for de som har Ski-Doo, Lynx og Can-Am. Nå vil det bli mulig å for eksempel ta med seg en bensinkanne eller kjøleboks på tur.

Enda mer etterlengtet er bluetooth audio system. Med et sveip med fingeren kan du skape den rytmen du ønsker med bransjens første fabrikkmonterte, helt vanntette Bluetooth‡ audiosystem. Du kan lagre telefonen din i det vanntette og støtsikre oppbevaringsrommet og til og med lade den med USB-kontakten. Dette blir kun å finnes som standard på GTX Limited 300, og må kjøpes som ekstrautstyr ellers.

Ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon om nyhetene eller om du er interessert i å kjøpe ditt nye kjøretøy. I årets lineup får du det meste av hva man kan ønske seg!

 

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.