E-TEC SHOT STARTER

DET MEST INNOVATIVE START-SYSTEMET

SPAR PÅ KREFTENE DINE

I løpet av en kjøretur på fjellet må du enten dra i startsnoren dusinvis av ganger, eller ha med deg en elektrisk starter som veier ca. 9 kilo. Uansett bruker du energi på alt annet enn å ha det moro!  Med E-TEC SHOT starter du morgenen med å trekke i startsnoren, og så trykker du på startknappen resten av dagen. Og systemet veier bare ett kilo mer enn komponentene til snorstarteren.

SUPERSMART TEKNOLOGI

Det er nesten som det er hentet fra en science fiction film – du bare trykker på en knapp for å starte snøscooteren din, og systemet veier nesten ingenting. SHOT start er kun mulig med avansert E-TEC-teknologi. Etter den første starten med snor, lader motoren en lett kondensator. For påfølgende starter omdannes den lagrede energien til en elektrisk motor som dreier veivakselen og E-TEC gjør resten. 

E-TEC SHOT STARTER fås levert på de nye Ski-Doo og Lynx snøscooterne. Ta kontakt med oss hvis du vil ha mer informasjon eller er interessert i å sikre din neste snøscooter fra Ski-Doo eller Lynx. Vi garanterer at du ikke blir skuffet over årets lineup!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.