Angrerett, retur og bytte

Angrerett

Du har alltid angrerett i 14 dager iht. gjeldende lover og regler. Dette betyr at du som kunde alltid har har åpent kjøp i 14 dager fra du henter ut pakken. Den eneste betingelsen er at varen kommer tilbake til oss i sin opprinnelige stand. Varen skal sendes i retur innen 14 dager fra du gir oss informasjon om at du ønsker å angre ditt kjøp. Originalemballasje og eventuelle merkelapper skal legges ved i returen. Hvis du har fått feil eller defekt vare står vi selvsagt for returkostnaden. For mer informasjon om angrerett, se Forbrukerrådets nettside: forbrukerradet.no

Slik returnerer/reklamerer du varer til oss

Returskjema:
For at vi skal kunne behandle din retur må du legge ved returskjemaet i din returforsendelse. Dette fikk du med i pakken. Adressen til oss er:

R. Jacobsen AS
Kong Olavs vei 927
9436 Kongsvik

Dersom du returnerer varer fordi du angrer kjøpet eller for eksempel har kjøpt feil størrelse, må du selv dekke returporto. Returnerer du varer grunnet feil, mangler eller skade refunderer vi dine utgifter til returporto (Husk å oppgi kontonummer på returskjema). Returner varen som Norgespakke og husk å legge ved returskjema. Returer uten dette skjemaet vil ikke bli kreditert.

Tenk på at du har ansvar for varens tilstand etter at du har mottatt varen, samt under returfrakten.

Bytte

Om du ønsker å bytte en vare fyller du dette ut på returskjemaet. Når vi da mottar din retur vil vi sende den nye varen til deg så rask som mulig såfremst vi har den på lager.

Tilbakebetaling ved retur

Tilbakebetaling ved retur skjer via overføring til opgitt kontonummer i returskjemaet. Du vil motta pengene ca 1 uke etter vi har mottatt din retur.