Hvorfor velge Can-Am?

Hver eneste Can-Am ATV eller side-by-side er en perfekt kombinasjon av industriledende ytelser, presise kjøreegenskaper og førerfokusert design. Det er det som gjør at de skiller seg ut i mengden. Utforsk egenskapene ved våre ATV og side-by-side kjøretøy – og sørg for å kjøre en. Fordi det er kjøringen som forklarer alt.

 

CAN-AMs DNA

Uansett hvilket Can-Am kjøretøy du velger, er de alle bygget med det samme DNAet. Bak den umiskjennelige Can-Am-looken finner du klassens beste ytelser, intuitive kjøreegenskaper og kontroll, med den anerkjente Rotax® motoren som sitt hjerte. Enten det er et terrengkjøretøy eller en side-by-side, så leveres de med alle de viktige tingene, slik at det kun er en ting som er opp til deg: hvor du skal ha den.

 

SPESIFIKKE MASKINER FOR SPESIFIKKE KJØRERE

BRP lager spesifikke kjørepakker for hver eneste type offroad-fører. Enten det handler om å skjære seg gjennom gjørme på en Outlander X mr, tilbringe lange timer i sanddynene med en Maverick MAX, eller oppleve spenningen ved ytelser. Uansett hva du ønsker deg fra kjøringen, finnes det en Can-Am som passer dine behov. Og hvert enkelt kjøretøy er bygget til samme høye Can-Am standard.

 

BRPs LØFTE OM FORTREFFELIGHET

BRP har kjørt trails, i gjørme og i vann i mer enn 60 år, og vi har alltid sprengt grenser med avansert design og teknologi. BRP har tatt Ski-Doo® snøscootere, Sea-Doo® vannscootere, Evinrude® påhengsmotorer og Can-Am roadsters til arenaer hvor ytelsessport dyrkes. De siste Can-Am offroad-kjøretøyene deler både samme DNA og samme høye nivå når det gjelder ytelser, innovasjon og spenning som sine forgjengere.

 

TA KONTAKT MED OSS

Om du vil vite mer om Can-Am eller kunne tenke deg å kjøpe ditt nye kjøretøy, ta kontakt med oss på tlf 913 50 894 eller send en e-post til post@rjacobsen.no