Hvorfor velge Lynx?

Velg hvordan du ønsker å kjøre. Velg det landskapet du ønsker å utforske. Velg målet for din tur. Og viktigst av alt: velg den snøscooteren du har aller mest lyst til å kjøre. Lynx snøscootere leveres med avanserte tekniske egenskaper som kan takle ekstreme forhold, fra den mykeste puddersnø til de hardeste løyper, bratte bakker og krevende arbeidsoppgaver. Det er her Lynx snøscootere hører hjemme. Lynx er klar for å møte de kravene du setter til den – og den takler dem uten problemer.

 

FINN DIN LYNX SNØSCOOTER

Lynx tilbyr spesifikke utstyrspakker som passer alle førere og bruksområder. Lynx Boondocker og 49 Ranger er laget for kjøring i dypsnø. Rave og Xtrim RE leverer høy ytelse, enkel håndtering og førsteklasses kjørekomfort. Adventure, Xtrim SC og Commander Grand Tourer er fantastiske snøscootere for turer med familien. 69 Ranger Army, Commander Touratech og også andre Commander modeller gir ren ytelse for ekstreme forhold. Yeti modellene og 69 Ranger Alpine er skikkelige arbeidshelter. Uansett hva du skal bruke din snøscooter til, finnes det en Lynx snøscooter som passer dine behov.

 

ERGONOMI

Grunnlaget for manøvrering av snøscooteren er en god kjørestilling. Med en avslappet kjørestilling og plass nok til bevegelse, er snøscooteren enkel å kontrollere i alle kjøresituasjoner. Alle Lynx snøscootere har skrådd tunnel med smal drivstofftank og smalt sete. Smalheten ved en smalbeltet snøscooter med Radien og REX² design betyr en avslappet, naturlig kjørestilling og enkle bevegelser for føreren. På de bredbeltede L-XU-modellene er den skrå tunnelen svært praktisk siden setet og drivstofftanken er betydelig smalere enn på mange andre bredbeltede snøscootere.

 

BRPs LØFTE OM FORTREFFELIGHET

BRP har kjørt på land og i vann i mer enn 60 år, og har alltid sprengt grenser med avansert design og teknologi. De har tatt Lynx og Ski-Doo snøscootere, Sea-Doo® vannscootere, Evinrude® påhengsmotorer og Can-Am kjøretøy og -roadsters til arenaer hvor ytelsessport dyrkes. Alle BRP kjøretøy deler samme høye nivå når det gjelder ytelser, innovasjon og spenning.

 

TA KONTAKT MED OSS

Om du vil vite mer om Lynx eller kunne tenke deg å kjøpe ditt nye kjøretøy, ta kontakt med oss på tlf 913 50 894 eller send en e-post til post@rjacobsen.no