Hvorfor velge Sea-Doo?

Vannscooteren som er #1 i verden! BRP´s Sea-Doo leverer alltid den spenningen og begeistringen som gjør at bekymringsløse sommerdager blir til uforglemmelige opplevelser. Enten det er familien som skal more seg hele weekenden, venner som tilbringer endeløse timer på wakeboard eller racingkjørere på jakt etter alle muligheter. Uansett – når du er på en Sea-Doo vannscooter, vil du få en fantastisk dag.

 

BESTE FØREROPPLEVELSEN PÅ VANN
✓ BEST PÅ INNOVASJON
med en lang liste av banebrytende innovasjoner: brems på vannet, fjæringssystem, icontrol® teknologi mm.
✓ BEST PÅ PRIS
med Sea-Doo SPARK.
✓ BEST PÅ YTELSE
med det beste vekt-ytelses forholdet.
✓ BEST PÅ KONTROLL
med avansert ergonomisk og intuitiv brems.
✓ BEST PÅ KOMFORT
med bransjens mest eksklusive fjæringsvalg.
✓ BEST PÅ DRIVSTOFFØKONOMI
med den lette og morsome Sea-Doo SPARK.
✓ BEST ANERKJENNELSE
med å være det eneste merket som har fått anerkjennelse fra den amerikanske kystvakten for å ha forbedret båtsikkerheten.


BRPs LØFTE OM FORTREFFELIGHET

BRP har kjørt tester i mer enn 60 år, og har alltid sprengt grenser med avansert design og teknologi. Vi har tatt Ski-Doo® snøscootere, Sea-Doo® vannscootere, Evinrude® påhengsmotorer og Can-Am roadsters til arenaer hvor ytelsessport dyrkes. De siste Sea-Doo vannscooterne deler både samme DNA og samme høye nivå når det gjelder ytelser, innovasjon og spenning som sine forgjengere.

INNOVATIV TEKNOLOGI

Sea-Doo bidrar til fantastiske dager ved hjelp av bransjeledende avansert design, kontstruksjon og innovasjon. Fra å finne opp verdens første brems på vannet, til å skape en helt ny kategori vannscooter med Sea-Doo SPARK. BRP designer den beste vannscooteren på markedet slik at du kan oppleve de beste dagene dine på vannet. Sea-Doo løfter konstant standarden ved å introdusere flere banebrytende teknologier og avansert førerergonomi. Det er det som gjør at Sea-Doo skaper enda mer moro på vannet, dag etter dag, år etter år.

 

TA KONTAKT MED OSS

Om du vil vite mer om Sea-Doo eller kunne tenke deg å kjøpe ditt nye kjøretøy, ta kontakt med oss på tlf 913 50 894 eller send en e-post til post@rjacobsen.no