Hvorfor velge Ski-Doo?

Vi snøscooterkjørere drives og begeistres av det som ligger foran oss. Det neste strekket av umulig svingete løyper. Det neste området hvor vi aldri har vært tidligere. Den neste utsikten som tar pusten fra oss. Den neste fantastiske kjøreturen med vennene våre som vi snakker om hele året. Kanskje vi drives av det som venter oss og som vi gleder oss til i lang tid før snøen kommer.

Ski-Doo Summit SP

 

STANDARDEN FOR GODE EGENSKAPER, KONTROLL OG KOMFORT

Nesten ingen kjøretøy må takle så skiftende og utfordrende terreng som snøscootere, og dette betyr at fjæringen er helt avgjørende for din opplevelse. Ski-Doo’s ingeniører setter bransjestandarder ved å fokusere på egenskaper, kontroll og komfort med sin RAS frontfjæring og Motion boggi.

 

SPESIFIKKE MASKINER FOR SPESIFIKKE KJØRERE

BRP lager spesifikke kjøretøy for hver eneste type snøscooterkjører. Enten det handler om å finne den dypeste puddersnøen på en Summit X, tilbringe lange timer på fjellet på en Renegade XRS, eller rett og slett oppleve spenningen ved ytelser. Uansett hva du ønsker deg, finnes det en Ski-Doo som passer dine behov. 

 Ski-Doo Freeride

 

WHAT MATTERS IS WHAT’S NEXT

BRP ser hele tiden fremover og pusher seg selv for å ta dine snøscooteropplevelser til nye nivåer. Raskere på rette strekninger. Enklere skråkjøring. Mer komfortable turer. Ski-Doo’s lidenskap har forandret bransjen med REV-plattformen, E-TEC®-motorene, ACETM-motorene med iTC,TM rMotionTM og tMotionTM boggi, LinQTM lastesystem og mye annet.

 

 

TA KONTAKT MED OSS

Om du vil vite mer om Ski-Doo eller kunne tenke deg å kjøpe ditt nye kjøretøy, ta kontakt med oss på tlf 913 50 894 eller send en e-post til post@rjacobsen.no